DJ Frank

Frank Rocks geboren in 1992 te Klazienaveen is eigenaar van Rocks Events. Frank is een allround flexibel inzetbare party master.  Hij voelt als DJ elk publiek perfect aan en is breed inzetbaar van Feestmuziek tot hedendaagse Dance- en Clubmuziek. Frank maakt door middel van zijn presentatie, muziek mix en entertainment een feest gegarandeerd tot succes!

Als kind was Frank al actief met het maken van muziek. Wat begon met een huiskamerconcert kreeg op 10-jarige een natuurlijk vervolg als diskjockey op kinder- , school-, familie- en buurtfeesten. De stap met een complete drive-in show naar bruiloften en evenementen werd op 16-jarige leeftijd gezet. De DJ werkzaamheden vinden nu voornamelijk in discotheken, feest cafés en besloten feesten plaats. In de zomer werkt Frank als DJ in een zeer bekende uitgaansgelegenheid in Salou (Spanje).

De interesse in het organiseren van feesten en feeling in de horeca heeft Frank geprofessionaliseerd met de opleiding Facilitair Leidinggevende (o.a. koksopleiding, event management, hygiëne en veiligheid) en hieruit is Rocks Events ontstaan.

 

 

DSC04033